Web stranica „Vodovoda“ a.d. Prijedor

Pon-Pet: 07:00 - 15:00

24h Dežurna služba

Najava radova

informacije o radovima

Prijava kvara

putem telefona 052/237-718

Ove sedmice Dani otvorenih vrata “Vodovoda” a.d. Prijedor

25., 26. i 27. maja 2022. godine biće organizovani Dani otvorenih vrata „Vodovoda“ a.d Prijedor. Tih dana „Vodovod“ će posjetiti učenici iz dvanaest prijedorskih osnovnih škola.

Imajući u vidu značaj pitke vode u životu ljudi i važnost njene zaštite i očuvanja, namjera preduzeća „Vodovod“ a.d. Prijedor je da učenike upozna sa djelatnošću Vodovoda, načinom zahvatanja i distribucije vode, upravljanjem sistemom vodosnabdijevanja, analizom vode i drugim oblastima našeg rada.

Pored organizovanja posjete učenika upravnoj zgradi i objektima našeg preduzeća, „Vodovod“ je ovim povodom pripremio i četiri kratka filma na sljedeće teme:

1. Voda, izvor života,
2. Distribucija vode,
3. Kanalisanje i prečišćavanje otpadnih voda,
4. Kvalitet vode.

Filmovi su prilagođeni svim učenicima osnovne škole, kojima na zanimljiv i razumljiv način približavaju oblasti rada „Vodovoda“. U okviru saradnje sa osnovnim školama povodom Dana otvorenih vrata, „Vodovod“ je svim osnovnim školama dostavio DVD sa navedenim filmovima, a škole će ih prikazati svojim učenicima u okviru svojih nastavnih aktivnosti.

Prilikom posjete „Vodovodu“ učenici će biti organizovani u nekoliko grupa, a svaka grupa će prvo posjetiti upravnu zgradu „Vodovoda“, a zatim izabrani objekat vodosnabdijevanja.

Ostali zainteresovani građani mogu posjetiti „Vodovod“ u četvrtak, 26. maja 2022. godine, u periodu od 10:00 do 13:00 časova.

Comments are closed.